DESIGNA Odense

Når du er klar til at tage hul på drømmen...

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos DESIGNA gør vi vores yderste for, at også det videre forløb i din køkkendrøm bliver let og fornøjelig.

Det kan nemlig være sin sag at vælge, når farver, låger, greb, bordplader, tilbehør og hvidevarer skal gå op i en højere enhed og danne et rart sted, hvor familien kan kokkerere og trives hver dag.

Derfor står vores køkkenkonsulenter klar til at svare på dine spørgsmål og byde ind med kreativ inspiration til selv de mest utraditionelle løsninger.
 

NYT: DESIGNA Odense og Esbjerg slår kræfterne sammen

DESIGNA Odense og Esbjerg er ved årsskiftet 2020 samlet under fælles ejerskab. Således står vi endnu stærkere i markedet og kan med erfarne teams begge steder yde både erhvervskunder og private kunder en fantastisk service.

På erhvervsområdet arbejder vi målrettet med de professionelle kunder, som ikke går på kompromis. Det gælder små og store sager. Private og kollektive råderetssager. Fra enkelte lejligheder til store licitationer.

I alle tilfælde tilbyder vi markedets bredeste sortiment, høj dokumenteret produktkvalitet, kort leveringstid og konkurrencedygtige priser. Og så koncentrerer vi os 100% om at tilbyde vores kunder den optimale service. Hver gang. Lige fra det første møde og indtil leveringen er helt på plads - på rette sted og til aftalt pris.  

Kontakt meget gerne Per Juhl for mere information. 

Medarbejdere

Image name

Casper Høgh Buch

Køkkenmontør