Køkkenindretning

3 vigtige arbejdspladser og en masse hygge

Vi elsker hyggen ved at lave mad sammen – også når vi har gæster. Det skaber et varmt fællesskab at hakke, snitte og bage, mens snakken går. Vi bruger i det hele taget mange flere timer i køkkenet end for 10-15 år siden. Vi tjekker mails på iPaden, ser nyheder på fladskærmen og hjælper ungerne med deres lektier. Alt det skal vi have mere plads til – ofte på de samme kvadratmeter – når vi indretter nyt køkken. Plus ekstra skuffer og hylder til alle de køkkenmaskiner vi ejer i dag.

De nye tider stiller derfor nye krav til køkkenets tre arbejdspladser:

  1. Vaske og skylle
  2. Snitte og skære
  3. Koge og stege.

VASKE OG SKYLLE
Vi tilbringer langt det meste af tiden i køkkenet ved vasken. Det er derfor en god ide at anbringe den, så I kan stå med front mod rummet, hvor familien og gæsterne er. Sørg også for god plads omkring vasken, så I nemt kan lægge skyllede madvarer fra jer.

SNITTE OG SKÆRE
Indret en god, stor tilberedningsplads, hvor I kan være flere om at skære, hakke, snitte, ælte og røre på én gang. I skal ofte bruge vand til dette, så anbring vasken tæt på tilberedningspladsen. Køleskabet bør også være tæt på, så I sparer en masse skridt. Husk i øvrigt at have fri bordplads ved siden af køleskabet, hvor I kan stille madvarer.

KOGE OG STEGE
Vi bruger ikke nær så meget tid ved kogepladsen som før i tiden, men husk at have nok albuerum og et sted at stille varme gryder ved kogepladsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde

 

Book et møde med en konsulent

Book et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Få en god kop kaffe og en snak om mulighederne for nyt køkken, bad eller garderobe.

Book et møde