Bliv DESIGNA partner

DRØMMER DU OM AT BLIVE SELVSTÆNDIG?

DESIGNA SØGER HANDLEKRAFTIGE PARTNERE
DESIGNA er en ambitiøs detailvirksomhed med fokus på udvikling af salg af køkken-, bad- og garderobeløsninger i tæt samarbejde med vores partnere. Og lad os bare få det på det rene med det samme: Vi sætter barren højt. Så højt, at man skal gøre sig umage for at nå den.

Så er du målbevidst og ivrig efter at skabe resultater, er du måske en af de nye partnere, der skal være med til at udvikle og profilere DESIGNA i ledige handelsområder i København, Aarhus, Herning og Næstved.

OM KONCEPTET
Hos DESIGNA har du mulighed for at blive medlem af en kæde, hvor kombinationen af kvalitetsprodukt og konkurrencedygtig pris betyder et stort salgspotentiale for dig og din butik. Og vi tager for givet, at overskud er synligt, både som karaktertræk og bundlinje. For ved at bryde vaner og rutiner, og gøre en dyd ud af den ekstra indsats, sikrer vi en høj standard og kvalitet i alle led. 

Betingelserne for at være partner i DESIGNA er absolut attraktive. Og konceptet giver dig stor frihed indenfor definerede rammer.

FORVENTNINGER OG MULIGHEDER
Vi ønsker at samarbejde med ambitiøse køkkenfolk, der har lysten og evnerne til at drive selvstændig køkkenvirksomhed. Som DESIGNA partner forventer vi, at du naturligvis brænder for salg og ledelse. Og formår at tage det fulde ansvar for planlægning og gennemførelse af butikkens daglige drift.

Med stort personligt initiativ går du forrest i salget og ved, hvad der skal til for at inspirere og rådgive kunderne, så de går ud af døren med et smil. Ligesom du med den største selvfølgelighed formår at lande ordren.
 
Kendskab til detail og erfaring med at sælge køkkener er naturligvis en fordel, men mere afgørende er det, at du virkelig vil succesen og har lysten til at gøre dig umage hver dag.
 
Vi tilbyder en attraktiv mulighed for indtjening og personlig udvikling i en ambitiøs kæde med kompetente og engagerede kolleger.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Torben Lyng på tly@designa.dk