DESIGNA fordele

MERE KVALITET OG TRYGHED
Hos DESIGNA ved vi, at kvalitet er fundamentet for glæden ved at købe køkken. Derfor er det solid og gedigen kvalitet, der gør købet til en tryg oplevelse og en sund investering. Vores høje standarder sikrer, at du altid får et køkken, som holder sig ungt længe. Så kan du bevare glæden i mange år fremover.

SOLID KVALITET
DESIGNAs køkkener skal kunne holde til det liv, køkkenet er en del af. DESIGNAs spånplader består af 70% genbrug og vores ophængslister er ikke lavet af spånplade, men af fyrretræ. Desuden har DESIGNAs skuffer 16mm bund. Det øger belastningsevnen og sikrer køkkenets holdbarhed i mange år.

KVALITET OG PRIS
Vi ved, at nogle kunder ønsker sig et lækkert køkken til den bedst mulige pris. Andre kunder sætter stor pris på lækre materialer og køkkener med et unikt design, der oser af kvalitet. Vi har gjort det nemt for dig at vælge, ved at have et sortiment, som kan opfylde så godt som alle køkkendrømme.

TRYGHED OG SERVICE

Tryghed er vigtigt, når det gælder købet af dit nye køkken. Derfor sørger vi gerne for opmåling, tegning, bestilling, levering og montering.

DESIGNAs personale er trænet i at sætte sig ind i dine ønsker, og vi guider dig ligeså meget du ønsker. Det giver dig ro til at koncentrere dig om de vigtige beslutninger.

DANSK PRODUKTION
DESIGNA er en dansk køkkenfabrik, og vores køkkener produceres i Danmark. Vi råder over et topmoderne produktionsapparat, som sikrer høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

MERE STIL
Hos DESIGNA udvikler vi vores køkkener med tanke på såvel farver og materialer som form og funktion. Køkkenet er hjertet i vores bolig, og et af de rum vi opholder os allermest i. Både når vi er hjemme og sammen med venner og familie. Derfor er det vigtigt, at vi indretter køkkenet, så rummet afspejler vores personlige stil.

INDIVIDUELLE LØSNINGER
Et fokuseret og samtidig bredt sortiment er forudsætningen for, at du kan designe dit individuelle køkken. Med et stort udvalg af skabe, skuffer og indretninger, finder vi nemt en løsning, der passer til din bolig. Så kan du altid ramme din helt egen stil uden at skulle gå på kompromis.

DESIGN FINISH
DESIGNAs køkkener er altid gennemsyret af en høj grad af design finish, og her er det detaljerne, der gør forskellen. Både for din køkkenstil, men også for den vedvarende finish, når dit køkken er taget i brug.

F.eks. poleres laminaten ved vaskekanten for at styrke kantens holdbarhed over for slag fra gryder og bradepander, så bordpladen kan bevare sit gode udseende ved brug. Og køkkenelementernes bagbeklædning er monteret i not, hvilket sikrer stabiliteten. Ikke noget du spekulerer over, når du skal designe dit køkken, men af stor betydning for den endelige finish, når et køkken bare skal være paskram. Foruden æstetik har finishen altså også stor betydning for funktionalitet og holdbarhed.