Historien om DESIGNA

I 1973 blev Henning Christensen i Kjellerup ved Silkeborg uddannet som bygningskonstruktør. I en årrække var Henning Christensen en del af byggefirmaet Brdr. Christensen sammen med sine to brødre i Kjellerup.  
 
I 1992 besluttede Henning Christensen at gå solo og grundlagde DESIGNA. DESIGNA begyndte at producere møbler og senere køkkener, baderumsmøbler og garderobeskabe. Baseret på nytænkning, et bredt sortiment, høj kvalitet og attraktive priser voksede DESIGNA kraftigt over årene.
 
DESIGNA er hele 7 gange blevet kåret som årets gazelle virksomhed af Dagbladet Børsen og er som den eneste danske virksomhed blevet kåret som ”Entrepreneur Of The Year” 5 gange af EY.
 
En medvirkende årsag til DESIGNAs succes er, at DESIGNA til stadighed fastholder en kundetilfredshed i toppen blandt køkkenfirmaerne, som flere gange er blevet dokumenteret af eksterne analyser og også ses på anmeldelser på Trustpilot.
 
DESIGNA er således i dag Danmarks største privatejede køkkenfabrik med ca. 170 ansatte. DESIGNA har over 50 forhandlere i Danmark og Norge. 
 
Danmark er DESIGNAs største marked, mens Norge er i god vækst og i dag udgør en markant del af omsætningen. 
 
DESIGNA har stadig hovedsæde i Kjellerup hvor det hele startede, og her ligger blandt andet produktudvikling, produktion, lager, distribution og showroom.
 
DESIGNA er 100% danskejet med Per Christensen som hovedaktionær.