Hvorfor vælge DESIGNA?

DANMARKS STØRSTE PRIVATEJEDE KØKKENVIRKSOMHED
DESIGNA Køkken er Danmarks største privatejede køkkenvirksomhed.

HØJ KUNDETRILFREDSHED
Igennem flere år har fastholdt en høj kundetilfredshed målt på Trustpilot. Det er vi meget stolte af. Se vores anmeldelser her.

KØKKENER EFTER JERES ØNSKER
Vi fremstiller køkken, bad og garderobe helt efter jeres ønsker.

UNIKKE PRODUKTER
Vi udvikler løbende nye og innovative designs, som for eksempel vores helt særlige Bricks køkken, hvor du selv bestemmer, hvordan skuffer og modulerskal sammensættes. Se et eksempel på Bricks her.

OPMÅLING OG INDRETNING ER MED I PRISEN
Vi måler op til jeres nye køkken og designer det uden at lægge en øre til prisen. I kan afprøve alle jeres ideer sammen med vores køkkenkonsulenter og behøver ikke kigge på uret undervejs. Vi giver os god tid. Hos DESIGNA er vi først tilfredse, når I får det køkken, I drømmer om.

NEMT AT VÆLGE RIGTIGT
Et stilsikkert sortiment, der mikser tidens trends med tidløse klassikere, gør det nemt at vælge rigtigt. Hos os møder I ingen fikse ideer eller lige lovligt smart design, som I hurtigt bliver trætte af. DESIGNA er jeres garanti for køkkener, der holder sig moderne i mange år. Og som modstår hverdagens slid længe efter, I er begyndt at drømme om noget nyt.

DANSK DESIGN OG HÅNDVÆRK
DESIGNA har mere end 27 års erfaring med at skabe og producere dansk møbelkvalitet. Vi ved hvad moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller. Hos os får I køkken, bad og garderobe skabt til netop jeres behov. Leverum der ganske enkelt mærkes helt rigtige, fordi de svinger i takt med jeres måde at leve livet på.

GARANTI FOR DAGLIG GLÆDE
Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos DESIGNA lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.
 

Du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Men vi tror ikke, du får brug for den…

DESIGNA holder til det meste. Læs mere om DESIGNAs garantier her.

SOFTCLOSE
Der er SoftClose som standard i alle skabe uden merpris.

BESTEM SELV PRISEN
Hos DESIGNA bestemmer du selv hvordan dit nye køkken skal leveres - samlet eller usamlet, leveret eller afhentet.

GENNEMSIGTIGE PRISER
Uanset hvilket produkt eller serviceniveau I vælger, kommer der ingen ubehagelige overraskelser.

FSC® OG BÆREDYGTIGE KØKKENER
DESIGNA var først med låger og bordplader i træ med FSC-mærke. Det garanterer, at træet er fældet med omtanke for dyr, natur og mennesker. Samtidig er alle spånplader, vi bruger til skabe, skuffer og skydedøre, lavet i Danmark af genbrugstræ.

Læs mere om FSC her