Brunsviger med flødeskum

75 min

Let

OM OPSKRIFTEN
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Ingredienser

Dej
50 g gær
2 dl vand
50 g stuetemperatur smør
15 g salt
50 g skukker
2 stk æg
600 g mel
Remonce
400 g stuetemperatur smør
400 g brun farin
Flødeskum
3 dl fløde
Pynt
Lakridskugler
Frysetørret hindbær

Fremgangsmåde

Dej & remonce

1. Opløs gæret i vand.

2. Tilsæt sukker og æg.

3. Kom derefter melet ovenpå og smuldre smør og salt oven på melet. Vigtigt at du ikke kommer smør og salt direkte ned i gæren.

4. Ælt herefter hele herligheden sammen og lad dejen hæve i en bradepande, og prik en masse huller med dine fingre.

5. Lav remoncen. Den er ganske simpelt, det vigtigste er, at der er masser af den. Ælt smør og brun farin sammen. Smør efterfølgende remoncen ud over dejen og lad den hæve yderligere.

6. Når den er hævet til dobbelt størrelse bag den ved 200 grader almindelig ovn til den er færdig. Den skal have omkring 15-20 minutter.

Flødeskum & pynt

1. Pisk din fløde til en fast flødeskum, og kom den i en sprøjtepose med en flerrillet tyl. 

2. Skær din afkølet brunsviger til, og lav en flot kant med flødeskum.

3.Pynt med lakrids kugler og drys til slut med frysetørret hindbær og den er klar til servering.